Konak Belediyesi'nden İftar Sofralarına Patates Dopingi

Konak Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Daha önce on ton patatesin dağıtımını...

Konak Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Daha önce on ton patatesin dağıtımını gerçekleştiren Konak Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 7. 5 ton patatesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Muhtarlarla işbirliği yapılarak belirlenen aileler, izdiham yaşanmadan patateslerini aldı.

Tonlarca patatesi vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sosyal belediyeciliği ‘önce insan’ anlayışıyla gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, dağıttıkları patatesleri aldıkları yerel üreticileri de desteklemiş olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Tartan, "Ramazan ayında her gün paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarımızda yüzlerce kişi bir arada oruç açıyoruz. İftar yemeğinde bolluk, bereket ama en önemlisi sevgi ve paylaşım olmalıdır. Bu anlamda iftarda kurulan sofralarda bizim de sevgimiz olsun istedik. Bir yandan da üreticiye destek verdik" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: