Konak Belediyesi’nden Üniversiteli Gençlere Eşya Yardımı

Bu güne kadar yüzlerce üniversiteli gence ev eşyası yardımı yapan Konak Belediyesi iki üniversite öğrencisinin...

Bu güne kadar yüzlerce üniversiteli gence ev eşyası yardımı yapan Konak Belediyesi iki üniversite öğrencisinin daha yüzünü güldürdü.

Ev arkadaşı olan üniversite öğrencileri evlerini tepeden tırnağa Konak Belediyesi’nin eşya deposundan seçtikleri eşyalarla döşedi. Mutfak eşyasından koltuğa, yatak odasından çalışma masasına kadar eşyalarını kendi elleriyle seçen Abdullah Göçmen ve Mehmet Can Çakır’ın mutluluklarına diyecek yoktu.

Konak Belediyesi sayesinde evlerinin eksiklerini giderdiklerini ifade eden Abdullah ve Mehmet Can, “Ailelerimize de bu konuda yük olmadığımız için mutluyum. Hem eşyaları bağışlayanlara hem de bize destek veren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür ederiz. Büyük bir hizmet veriyorsunuz. Şehir dışından gelen ve ev tutan tüm öğrenci arkadaşlara tavsiye ederiz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: