Konak Belediyespor Çalışmalara Başladı

İZMİR (AA) - UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Konak Belediyespor, sezon hazırlıklarına başladı.

İZMİR - UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Konak Belediyespor, sezon hazırlıklarına başladı. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene son 16 takımın arasına kalarak önemli bir başarı elde eden İzmir temsilcisi, bu yıl ön eleme turunda Letonya'daki 1. Grup'ta mücadele edecek. Grupta İsviçre'nin Zürih Frauen, Belarus'un Minsk ve Letonya'nın Rigas takımlarıyla 9-14 Ağustos tarihleri arasında karşılaşacak olan İzmir temsilcisi, kupada yoluna devam edebilmesi için ya grup lideri ya da en iyi ikinciler arasında yer alması gerekiyor. Sezonun ilk çalışmasını Gürsel Aksel Tesisleri'nde yapan Konak Belediyespor, kondisyon ağırlıklı çalışmalarını 7 Temmuz'a kadar İzmir'de sürdürdükten sonra 12 gün Çeşme'de kamp yapacak. Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi takviminin Ağustos ayının başında başladığını hatırlatarak, "Çalışmalarımızı öne çektik. Kuradan memnunuz. İnanıyoruz ki Letonya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılarımızın üstüne koyarak adımızdan daha fazla söz ettireceğiz. Transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: