“konak Çocuk Senatosu”ndan Başkan Tartan’a 23 Nisan Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Senatosu, Konak Belediye Başkanı Hakan...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Senatosu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı ziyaret etti.

Hafta boyunca bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlayacak olan çocuk senatörler, ilk ziyaretlerini başkan Tartan’a yaptı. Çocuk Senatosu Tartan’a, Türkiye de bir ilk olan Konak Çocuk Senatosu’nun kurulması ve verdiği sürekli destek nedeniyle teşekkür plaketi sundu. Ayrıca Konak Belediyesi’nin Mavi Kapak Kampanyasına destek olmak için topladıkları kapakları teslim eden senatörler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Dostu başkan amcaları Tartan ile sohbet ettiler.

Reklam
Reklam

Çocuk Senatörlerin Bayram nedeniyle yazdıklarını ve şiirlerini memnuniyetle dinleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çocukların bayramlarını kutladı. Konak Çocuk Senatosu’nun çalışmalarından dolayı çocuk senatörleri tebrik eden Tartan, anne babalarına da senato çalışmalarında çocuklarına verdikleri destek için teşekkür etti. Çocukların yaptıkları bu etkinlik ve çalışmaların, onların yaşamlarında büyük olumluluklar yaratacağına inandığını söyleyen Tartan, çocuk senatörlerden çalışmalarına devam etmelerini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz