Konak Kültürevi Resim Atölyesi Öğrencilerinden Sergi

Her hafta farklı bir sergiye ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi, bu hafta da Konak Kültürevi...

Her hafta farklı bir sergiye ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi, bu hafta da Konak Kültürevi Resim Atölyesi öğrencilerinin karma resim sergisi ile sanatseverlere kapılarını açtı.

Ressam Lale Ürek’in eğitmenliğini yaptığı Konak Kültürevi Resim Atölyesi’nde eğitim alan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi sanatseverlerden tam not aldı. Usta ressamların özgün tarzını yakalama yolunda mesafe kat eden öğrencilerin eserlerinden oluşan karma serginin açılışını Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Gülay Tezcan yaptı.

Reklam
Reklam

Sergi açılışında öğrencilerini yalnız bırakmayan ressam Lale Ürek, öğrencilerinin ortaya koyduğu eserlerle gurur duyduğunu belirtti. Resimlerin tarzı hakkında da bilgi veren Ürek, "Ben gördüklerimi değil, görmek istediklerimi yapıyorum. Öğrencilere de bu anlayışı aşılıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: