Konaklı Çocuklar Hem Geziyor Hem Eğleniyor

'Konaklıyız, mutlu çocuklarız' projesi ile ilköğretim çocukları kent içinde düzenlenen çeşitli gezilerde öğrenirken eğleniyor.Konak Belediyesi...

'Konaklıyız, mutlu çocuklarız' projesi ile ilköğretim çocukları kent içinde düzenlenen çeşitli gezilerde öğrenirken eğleniyor.

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün geçen yılda uyguladığı “Konaklıyız, mutlu çocuklarız” projesi yeni eğitim öğretim döneminde de tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında Müdafai Hukuk İlköğretim Okulu öğrencileri, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü. Gün boyu gönüllerince gezip, eğlenen çocuklar, parktaki bazı hayvanları ilk kez yakından görmenin de mutluluğunu yaşadı. Sevimli dostları büyük bir ilgiyle inceleyen minikler geziden unutulmaz anılarla döndü.

Reklam
Reklam

Çocukların sadece kitaplarda okudukları bilgiye dayanarak değil,gezerek, görerek bilgilenmelerinin daha verimli olacağını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, gezilerin yıl boyu süreceğini ve hedeflerinin daha çok çocuğa ulaşmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: