Konaklı Miniklerden Yılsonu Sergisi...

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde resim kurslarına devam eden 6-12 yaş arası çocuklar 7 aylık...

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde resim kurslarına devam eden 6-12 yaş arası çocuklar 7 aylık çalışmalarıyla ressamlara taş çıkardı.

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliğini üstlendiği sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çocuklar derslerinden geriye kalan zamanlarını ressam Zeynep Salman’ın eğitmenliğinde geçirdiler, her biri usta birer ressam oldu.

Çocuklar, 7 aylık eğitimin sonunda ortaya 70 eser çıkardı. Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle konuşmasına başlayan Eğitmen Salman “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bu eserler onların başarısının bir göstergesi. Onların sanatsever bireyler olmalarını istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: