Konak'ta, Bocce’de Ana-kız Yine Şampiyon

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu'nun Siirt'te düzenlediği Türkiye Vola Şampiyonası'na katılan Konak Belediyesi Gençlik ve...

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu'nun Siirt'te düzenlediği Türkiye Vola Şampiyonası'na katılan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Talia Kumartaşlıoğlu ve kızı İlke Kumartaşlıoğlu, 'geleneksel çiftler kategorisinde' elde ettikleri şampiyonlukla yüzleri güldürdü. Şampiyon anne-kızın iki yıl üst üste aynı başarıyı gösterdiği belirten kulüp yetkilileri, sporculara verdikleri desteğin süreceğini belirtti.

İlke Kumartaşlıoğlu, kombine oyunda da Türkiye Şampiyonu olarak, iki altın madalya kazandı. İlke Kumartaşlıoğlu, basamak oyunda da ikinci olarak gümüş madalya sahibi oldu. Röle oyununda da ise takım arkadaşı Sena Kaya ile birlikte bir başarıya daha imza atarak üçüncü olan İlke Kumartaşlıoğlu, bronz madalya kazandı. Yine Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularından Gökhan Çelik de, kombine oyununda ikinci oldu ve gümüş madalya aldı. Merve Timur ise, 'kadınlar altın nokta oyununda', üçüncü sıraya yerleşti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Sporcuların başarı tablosuyla gurur duyduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, kulüp bünyesindeki birçok sporcunun da, önümüzdeki günler içinde gerçekleştirilecek olan Avrupa ve dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek olan Türk Milli Takımı içinde yer aldığını söyledi ve "Bu tablo bize gurur veriyor. Başarılarının devamının geleceğine olan inancımız tam. Kendilerine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Siirt’te yapılan Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girenler:

- İlke Kumartaşlıoğlu: -Geleneksel Çiftler Türkiye Şampiyonu

-Kombine Türkiye Şampiyonu

-Basamak Türkiye İkincisi

-Röle Türkiye Üçüncüsü

Talia Kumartaşlıoğlu:

-Geleneksel Çiftler Türkiye Şampiyonu

-Geleneksel Çiftler Türkiye Üçüncüsü

-Kombine Türkiye Üçüncüsü

Merve Timur:

-Altın Nokta Türkiye Üçüncüsü

-Röle Türkiye Üçüncüsü,

-Geleneksel Çiftler Türkiye üçüncüsü

Gökhan Çelik :

-Kombine Türkiye İkincisi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz