Konak’ta Kadınlar Günü Etkinlikleri

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü programları 6-7 ve 8 Mart tarihleri arasında kadınlar için festivale...

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü programları 6-7 ve 8 Mart tarihleri arasında kadınlar için festivale dönüşecek.

6 Mart Çarşamba günü kadınlar Gültepe Semt Merkezi’nde buluşacak. Yazar Gülseren Mungan ile öykü okuma ve tiyatro keyfi yaşanırken, TRT Sanatçısı Mualla Sentop yönetimindeki Renkler Korosu Kadınlar Günü kutlamalarına start verecek. Kadınların Gününe bir gün kala en hareketli, eğlenceli ve anlamlı etkinlikler birbiri ardına sıralanacak. Gündoğdu Meydanı’nda ‘Kadınlar, kadınları ve erkekleri duvara anlatıyor’ etkinliğinde dobra mesajlar verilecek. Aynı saatlerde Gündoğdu Meydanı’nda bir araya gelen kadın kuruluşları bisikletleriyle Cumhuriyet Meydanı’na doğru hareket edecek. Açıkhava etkinliklerinin ardından panelde buluşan kadınlar, 7 Martı Nilgün Belgin’le sonlandıracak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ise sanatla iç içe geçecek. Dünya Kadınlar Günü sergisi ve konserinin yanında Şenel Aksu tek perdelik tiyatro oyunu yazma yarışması ödülleri de sahiplerini bulacak.

Reklam
Reklam

Bu özel günü doyasıya kutlayan kadınları, 15 Martta bir sürpriz daha bekliyor. Konak Belediyesi kadınların değerini, toplumdaki yerini vurgulayan 8 Mart’ın bir hafta sonrasında da kadınları ‘Türkiye'nin Kadınları Burda Dikiş Atölyesi Günleri’nde buluşturacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: