Konak'ta 'sanat Sefası' Sergisi

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi bu kez Süleyman Zilayaz’ın 'Sanat...

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi bu kez Süleyman Zilayaz’ın 'Sanat Sefası' temalı resim sergisine kapılarını açtı. Usta sanatçı Süleyman Zilayaz’ın sergisi, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu. Yurtiçi ve yurtdışında sayısız sergiler açan ressam, 12 yıllık resim hayatına bin 400 eser sığdırdı. Aynı zamanda resim dersleri veren Zilayaz, resim yaparken kullandığı yağlı boya spatül ve fırça tekniği ile öğrencilerine duygularını esere dönüştürmeyi öğretiyor.

Reklam
Reklam

Sergisinde 30 esere yer veren Zilayaz, "Resim benim ruhum. Ben yaptığım resimlerle besleniyorum. Yaptığınız resimlere duygu veremezseniz resim anlamsız kalır. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki, sanata ve sanatçıya destek veren aydın bir belediyemiz ve hizmetlerini esirgemeyen bir belediye başkanımız var" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: