Koncuk: Memurların iş güvencesi risk altında

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, memurların iş güvencelerinin ellerinden alınmak istendiğini ileri sürdü.Koncuk, Türkiye'nin...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, memurların iş güvencelerinin ellerinden alınmak istendiğini ileri sürdü.
Koncuk, Türkiye'nin ekonomik olarak iyi bir noktada bulunmadığını, fakat bunun dile getirilmekten çekinildiğini savundu. Herkesin kendi kalesini korumaya çalışarak, gerçekleri söylemekten çekindiğini savunan Koncuk, “Büyük bir sivil toplum kuruluşunun yöneticileri olarak nitelenen birileri, Türkiye'nin gidişatı ile doğruları söylemekten imtina ediyorlar. Bu nasıl sivil toplum örgütüdür. İktidarın yanlışlarını alkışlayanlar nasıl sivil toplum kuruluşu olabilirler.” dedi.
Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse ise 400 binin üzerinde üyesi bulunan Kamu-Sen'in, memur ve işçilerin haklarını korumaya bundan sonra da devam edeceğini ifade etti. Terörün tırmandırıldığı ve depremle sarsılan Türkiye'de, bayram gününde daha güzel şeylerden bahsetmek isterdiklerini dile getiren Köse, "Sıfır terörle iş başına gelerek yaklaşık 10 yıldır Türkiye'yi yönettiklerini iddia edenlerin, ülkemizi getirdikleri nokta ortadadır. Ama biz Kamu-Sen olarak haksızlıklara ve yanlışlara karşı durmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise toplumun haksızlık ve adaletsizlik karşısında susar bir hale getirildiğini öne sürdü.
Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, genel merkez yöneticileri Muhittin Topal ve Kemal Öztoprak, TÜRKAV Başkanı Mustafa Şişman, Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube müdürleri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz