Koncuk: Müzakare Süreci Ihanet Sürecidir

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, terör örgütüyle müzakere sürecine karşı olduklarını belirterek,"Bu süreç...

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, terör örgütüyle müzakere sürecine karşı olduklarını belirterek,"Bu süreç ihanet süreci. Bu ihaneti görmeyip sindirenlere "yuh" olsun"" dedi.

Türkiye Kamu Sen Erzurum İl İstişare Toplantısı Palandöken Dağı'nda yapıldı. İstişare toplantısına Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile konfederasyona bağlı sendika genel başkanları ile üyeler katıldı. Kamu Sen Genel Başkanı Koncuk, açılış konuşmasında hükümete ve müzakere sürecine destek veren medyayı ağır bir üslupla eleştirdi. İmralı ile başlatılan müzakere sürecini ihanet olarak nitelendiren Koncuk,"Bu ihanet sürecine çözüm süreci deniliyor. Bu ihanet sürecidir. Safiyene olarak sürece 'akan kan dursun' diye yaklaşanlarda var. 35 bin kamu görevlisinin askerin, polisin, öğretmenin şehit edilmesine neden olmuş taşeron bir örgütle müzakere sürecini başlatıp bizlere bu utancı yaşatanlara 'yuh olsun.' Bu ihaneti görmeyip içine sindirenlere de 'yuh olsun'" diye konuştu.

Reklam
Reklam

MÜTAREKE BASINI

Türk Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, müzakere sürecine destek veren medyayı da eleştirmeyi ihmal etmedi. "Satılık kalemler, satılmış beyinler, kiralanmış vicdanlar. Bazı mütarake basını' ifadeleri ile süreci destekleyen medyaya tepki gösteren Koncuk,"Kötü günler yaşıyoruz. Bu milleti aldatmaya çalışan bazı mütareke basını, satılık kalemler kiralık vicdanlar süreci farklı göstermeye çalışıyorlar. Bebek katilini kahraman göstermeye çalışıyorlar. Şehitlerimiz PKK ve Apo'nun itibar gördüğünü görseler yattıkları yerden kalkıp yüzümüze tükürürler." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: