Kongre ve Kültür Merkezindeki kalıp çökmesi -Belediye Başkan Yardımcısı Gezgin: "Yapılan inceleme sonucu olayın kalıp işçiliğindekihatadan kaynaklandığı belirlendi"

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kalıp çökmesiyle ilgili yapılan inceleme sonucu, olayın kalıp işçiliğindeki hatadan kaynaklandığının

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kalıp çökmesiyle ilgili yapılan inceleme sonucu, olayın kalıp işçiliğindeki hatadan kaynaklandığının belirlendiğini söyledi.

Gezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beton dökülürken meydana gelen çökmenin kalıp hatasından kaynaklandığını belirtti.

Projenin 3 farklı bağımsız kuruluş tarafından denetlendiğini ve hiç birinin denetlemesinde de bir problemle karşılaşılmadığını belirten Gezgin, "Hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Herhangi bir problem yok. Yaşanan olayda can kaybı olmamasına şükrediyoruz. Bütün maddi manevi sorumluluk yüklenici firmanın üzerinde. Dolayısıyla Bilecik Belediyesi'nin bir zararı söz konusu değil" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: