Konserde HAYTAP Afişi Açtılar

Bitlis Eren Üniversitesi'nce (BEÜ) düzenlenen, "2. Kariyer Günleri ve Bahar Şenlikleri" kapsamında, Grup Gündoğarken tarafından İsmail Eren Spor Salonu'nda düzenlenen

Bitlis Eren Üniversitesi'nce (BEÜ) düzenlenen, "2. Kariyer Günleri ve Bahar Şenlikleri" kapsamında, Grup Gündoğarken tarafından İsmail Eren Spor Salonu'nda düzenlenen konserde, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) tarafından afiş açıldı.

Konserde HAYTAP Bitlis temsilcisi Dr. Damla Şahin ile Bitlis Bir Damla Yaşam Derneği Başkanı Eylem Çimen tarafından, HAYTAP afişleri açtırıldı.

Sahnede ve izleyiciler arasında açılan afişlerde, "Hayvanlar için bir kap su, bir kap yemek" ve "Terk edilmek tüm canlılara acı verir" yazıları yazıldı.

Reklam
Reklam

Dr. Şahin, hayvanları sevmek ve korumak konusunda vatandaşları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek maksadıyla afiş açtıklarını söyledi.

Tüm canlıların yaşam haklarının kutsal olduğunu, insanlara hayvan sevgisini aşılamaya çalıştıklarını belirten Dr. Şahin, insanların bilinçli davranıp sokak hayvanları için kapı önlerine bir kap suyla, bir kap yemek bırakması gerektiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: