Konservatuar Öğrencilerinden Yılsonu Gösterisi

Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı öğrencileri yıl sonu gösterisi yaptı. Bale, tiyatro gösterileri ile müzik şöleni sunan...

Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı öğrencileri yıl sonu gösterisi yaptı. Bale, tiyatro gösterileri ile müzik şöleni sunan öğrenciler katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Tekirdağ Belediye Konservatuarı öğrenciler 2011- 2012 eğitim sezonu yıl sonu gösterisini Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle yaptı. Vatandaşların ilgi gösterdiği geceye Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Konservatuar Müdürü Halil Yoruç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin bir yıllık emeklerini burada sergilediğini ifade eden Müdür Halil Yoruç, konservatuar eğitimleri hakkında katılanlara bilgi verdi. Belediye Başkanı Dalgıç'ın sürekli desteklerini hissettiklerini kaydeden Yoruç, vatandaşların önünde Dalgıç'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Adem Dalgıç da konservatuarın çok büyük ilerleme kaydettiğini belirterek sanata olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Konservatuar öğrencilerinin hazırladığı bale, tiyatro, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, pop müzik, halk oyunları ve diğer gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: