Konservatuvar Kurslarına Katılan Gençler Becerilerini Geliştiriyor

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Belediye Konservatuvarı'nda çeşitli kurslar ve kursların faaliyetleri hakkında bilgi verdi....

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Belediye Konservatuvarı'nda çeşitli kurslar ve kursların faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Belediye Konservatuvarı'nda çeşitli kursların devam ettiğini belirten Başkan Arpacıoğlu, "Ney kursuna 20, keman kursuna 35, bağlama kursuna 58, halk oyunlarına 34, kemençe kursuna 19 kişi ve gitar kursuna 137 kursiyer katılmaktadır.” dedi.

Başkan Arpacıoğlu şöyle devam etti: “Ünye Belediyesi’nin alt yapı ve üst yapı alanları ile sosyal ve kültürel alanlarda da yürüttüğü yenilik ve değişim çalışmaları belirlenmiş hedefler doğrultusunda devam etmektedir. Konservatuvarımızda çeşitli sanat dallarında eğitim alan gençlerimiz, boş zamanlarını değerlendirmek suretiyle, hem sosyal hayatlarına renk ve zenginlik katacak, hem de istikbaldeki iş ve meslek hayatlarını kolaylaştırıcı bilgi ve beceri donanımı kazanacaktır. Bu donanım, onların bizzat hayatlarını idame ettirmelerini sağlamasa da kolaylaştırıcı unsur olarak önemlidir. Kurslara katılan gençlerimiz ve çocuklarımız arasından belki de dünya çapında büyük sanatçılar çıkacak ve hepimizin gururu olacaktır. Aralarından böyle sanatçılar çıkmasa bile, sanatçı hassasiyeti taşıyan şahsiyetler yetiştirmek de bizim için büyük kazançtır. Çocuklarını konservatuar eğitimi için teşvik eden ve destekleyen saygıdeğer velilere teşekkür eder, diğer ailelerden de aynı duyarlılığı beklediğimizi belirtmek isterim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: