Konsolos Espinoza, Kültür A.ş. Genel Müdürü Nalçacı'yı Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Adana Konsolosu John L. Espinoza, Basın Kültür Ataşesi Susan Wilson'la birlikte...

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Adana Konsolosu John L. Espinoza, Basın Kültür Ataşesi Susan Wilson'la birlikte Malatya Belediye Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Malatya’yı çok beğendiğini söyleyen Konsolos Espinoza, "Malatya’da olmaktan çok mutluyum. Malatya’nın kültürel değerleri ve önemleriyle ilgili burada ve Malatya ile nasıl daha çok alışverişte bulunabiliriz, gelecek sene Kayısı Festivali'ne ne tarz katkılarda bulunabiliriz diye konuşmak için Kültür A.Ş. müdürümüzü ziyaret ettik. Umuyorum ki gelecek sene Malatya’ya gelip Kayısı Festivalinize katılma şansı bulabilirim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, "Bu anlamlı ziyarette inşallah kültürlerin kaynaşması ve buluşması adına önemli bir adım atılır. Uluslararası boyuta taşınmış olan Kayısı Festivalimizi inşallah Amerika’dan heyetin değil de heyetlerin toplu halde gelmesi, Kayısı Festivalimizi onurlandırması, bizim adımıza Malatya adına daha hayırlı sonuçlar doğuracaktır" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Nalçacı konuğu Espinoza'ya kayısı ikramında da bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: