Konsolosluk Ataşesi Wılson Yemek Yaptı, Şarkı Söyledi

Adana’da bir televizyon programına katılan ABD Adana Konsolosluğu Basın-Kültür Ataşesi Susan Wilson, yemek yapıp, Teksas...

Adana’da bir televizyon programına katılan ABD Adana Konsolosluğu Basın-Kültür Ataşesi Susan Wilson, yemek yapıp, Teksas şarkısı söyledi.

Her hafta Pazar günü Koza TV’de yayımlanan “Yemek ve Müzik” programında bu hafta Türk ve Amerikan kültürleri kaynaşması yaşandı. Adanalı aşçı Melik Usta’nın hazırlayıp sunduğu “Yemek ve Müzik” programına bu hafta ABD Adana Konsolosluğu Basın-Kültür Ataşesi Susan Wilson konuk oldu. ABD Ataşesi Wilson, programda klasik acılı Teksas yemeği yaptı. İlk olarak yapacağı yemeğin tarifini veren Wilson’un konuşmasını ise ABD Adana Konsolosluğu Medya Koordinatörü Anış Paydak tercüme etti.

Reklam
Reklam

Yemek yapmada usta olmadığını belirten Susan Wilson’a yemeğe koyulacak malzemelerin hazırlanmasında Melik Usta da yardımcı oldu. Daha sonra ocağın başına geçen Wilson yemeği pişirmeye başladı. Adanalı Türk halk müziği sanatçısı Ramazan İnal da türküleri ile Wilson’a eşlik etti. Wilson, programda bir de Teksas şarkısı söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: