Konteynerler için yabancı madde uyarısı

İzmit Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan geri dönüşüm konteynerlerine yabancı atık atmamalarını konusunda uyardı.Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesi kapsamında şehrin dört bir yanına mavi renkli geri dönüşüm konteyneri konulduğunu belirterek, "Bu konteynerler geri dönüşümü mümkün olan sadece kağıt, metal ve plastik atıklar içindir.

İzmit Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan geri dönüşüm konteynerlerine yabancı atık atmamalarını konusunda uyardı.

Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesi kapsamında şehrin dört bir yanına mavi renkli geri dönüşüm konteyneri konulduğunu belirterek, "Bu konteynerler geri dönüşümü mümkün olan sadece kağıt, metal ve plastik atıklar içindir. Konteynerlerin üzerinde de uyarı yazısı yer almasına rağmen bazı vatandaşlar bu konteynerlere evsel atık, ağaç dalları gibi başka atıklar atmaktadır. Evsel atıkların atıldığı konteynerler ayrı olmasına ve uyarılara rağmen bazı vatandaşlar bu konteynerlerı amacı dışında kullanmayı sürdürmektedir” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz