Kontör dolandırıcılarına operasyon: 6 gözaltı

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'nın kontör dolandırıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda...

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'nın kontör dolandırıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda çul malzemesi ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Çepkenli Köyü'nde, kontör dolandırıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda, kontör dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramada, suçta kullandığı saptanan 10 cep telefonu, 2 kablosuz internet sağlayıcısı, 3 dizüstü bilgisayar, 26 sim kartı, 2 sim kart okuyucusu, bir cd, 10 bin 400 lira, bir ruhsatsız av tüfeği, av tüfeğine ait 10 fişek ve 3 otomobile el konuldu.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan şüphelilerin, Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgularının devam ettiği belirtilirken, kısa süre içerisinde hakim karşısına çıkacakları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz