Kontör dolandırıcısı, aradığı kişiyi ölümle tehdit etti

Bursa'da, kimliği henüz belirlenemeyen bir kontör dolandırıcısı, kendisini polise şikayet eden vatandaşı ölümle tehdit etti....

Bursa'da, kimliği henüz belirlenemeyen bir kontör dolandırıcısı, kendisini polise şikayet eden vatandaşı ölümle tehdit etti. Aldığı ölüm tehdidi üzerine mahkemeye başvuran vatandaş, "Hem dolandırmaya kalktı hem de bana hakaret etti." diyerek şahıstan şikayetçi oldu.
Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde ikamet eden Recep A., cep telefonundan tanımadığı bir numara tarafından arandığını görünce cevap vermek istemedi. Telefonun ısrarla çalması üzerine cevap veren Recep A., kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin kontör talebiyle karşılaştı. Telefondaki şahsın olayı başkasına anlatmamasını tembihlemesinden şüphelenen Recep A., polis merkezine giderek arayan numarayı polislere gösterdi. Recep A., bir süre sonra çalan telefonunu bu kez polis memurlarına verdi. Karşısındakilerin gerçek polis olduğunu anlayan kimliği belirsiz sözde polis, telefonu hemen kapattı. Polise ifade veren Recep A.'ı yeniden arayan şüpheli kendisini polise şikayet eden Recep A.'ya hakaretler ve tehditler yağdırdı.
Olayın ardından Bursa Adliye Sarayı'na gelen Recep A., kendisini iki farklı numaradan arayan şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Adliyede gazetecilere açıklamalarda bulunan Recep A., "Polisim diyerek hem beni dolandırmaya kalkıştı hem de beni ölümle tehdit etti. İnşallah yakalanıp cezasını çeker." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz