Kontör Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Alanya'da bir marketten kontör kartlarının çalınması, güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Alanya'da bir marketten kontör kartlarının çalınması, güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Saray Mahallesi'nde Mustafa Dernek'in işlettiği markete gelen bir kişi, çerez fiyatlarını sordu. Dernek'in işyerinin kapısına gittiği sırada içeriye bir başka kişi girerek kasanın olduğu bölüme yaklaştı. 2 kişi daha sonra alışveriş yapmadan işyerinden ayrıldı.

Bu kişiler gittikten sonra kasadaki kontör kartlarının yerinde olmadığını fark eden Dernek, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde işyerine gelen kişinin kontör kartlarını çaldığını gördü.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Dernek, şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Mustafa Dernek, gazetecilere yaptığı açıklamada, işyerine gelen bir kişinin kendisini kapıda oyaladığını sırada bir başka kişinin işyerine girdiğini belirterek, "Kasadaki kontör kartlarını çalmışlar. Sanırım daha önce markete gelerek kartların yerini tespit etmişler. Çünkü içeri giren şüpheli hiç arama yapmadan, 17 saniyede kontör kartlarını dolaptan alarak dışarı çıkmış" dedi.

Dernek, çalınan kontör kartlarının 2 bin lira değerinde olduğunu kaydetti.

Muhabir: Fazıl Tunç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: