Kontrolden Çıkan Kamyon Gecekonduya Daldı

Beyoğlu’nda sokak içerisinde kontrolden çıkan bir kamyon, gecekonduya daldı. Kazada gecekonduda yaşayan Kırlangıç ailesinin 5...

Beyoğlu’nda sokak içerisinde kontrolden çıkan bir kamyon, gecekonduya daldı. Kazada gecekonduda yaşayan Kırlangıç ailesinin 5 üyesi şans eseri yara almadan kurtuldu.

Sütlüce Uzunbayır Sokak içerisinde saat 23.30 sıralarında seyir halinde bulunan 34 AP 3652 plakalı kamyon, kaygan yolda kontrolden çıkarak Kırlangıç ailesine ait gecekonduya girdi. Kaza sırasında 3 çocuğu uyuyan ve eşi ile birlikte televizyon izleyen Murat Kırlangıç, “Büyük bir gürültü oldu. O anda televizyon izliyorduk. Çocuklarda uyuyordu. Olayın ardından hemen dışarı çıktık. Kamyonda bulunan 2 kişi olayın ardından kaçmış” dedi.

Reklam
Reklam

Yaşanan kazanın ardından kamyondan duman çıkması üzerine sokağa çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kamyonu kontrol ettikten sonra önlem aldılar. Polis de olayın ardından sokağı güvenlik nedeniyle kapattı.

Olaya karışan kamyon sürücüsü ile ilgili de araştırma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: