Kontrolden Çıkan Minibüs Köprü Korkuluklarını Parçaladı: 1 Ölü, 1 Yaralı

ANKARA (İHA) – Ankara’da kontrolden çıkan bir minibüsün köprü korkuluklarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını...

ANKARA (İHA) – Ankara’da kontrolden çıkan bir minibüsün köprü korkuluklarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-İstanbul Karayolu Eryaman Köprülü kavşağında meydana gelen kazada, Bekir Karaaytuğ yönetimindeki 06 AT 2571 plakalı minibüs İstanbul istikametine giderken kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki beton korkuluklara çarptı. Minibüs daha sonra köprünün demir korkuluklarına çarptı. Minibüste bulunan Bekir Karaaytuğ ve Mahmut Gümüsel (25) köprüden 1. TBMM Caddesi’ne düştü. Kaza sonucu Mahmut Gümüsel olay yerinde hayatını kaybederken yaralı sürücü Bekir Karaaytuğ olay yerine gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen kazazedelerin aynı işyerinde çalıştıkları arkadaşları geldi. Kaza nedeniyle 1. TBMM Caddesi bir süre trafiğe kapandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: