Kontrolden çıkan otomobil, karşı şeritteki araçların üzerine uçtu

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkıp karşı şeritte seyir halindeki araçların üzerine uçtu....

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkıp karşı şeritte seyir halindeki araçların üzerine uçtu. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile otomobillerden çıkartılan yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.
Kaza, Dudullu Bostancı yolu İMES Sanayi Sitesi A kapısı önünde meydana geldi. Aşırı süratli bir şekilde Dudullu istikametine seyrettiği belirtilen 34 VOH 96 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Orta refüjü de aşan otomobil yolun karşısına geçerek Bostancı istikametine giden 34 BZ 3833 plakalı Aytekin Yozgatlı yönetimindeki otomobile çarparak ters döndü.
Daha sonra aynı istikamete giden 27 TH 001 palakı otomobil ile 34 TU 7496 plakalı minibüs de bu otomobillere çarptı. Yolun karşısına uçarak kazaya neden olan ve ismi henüz öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü ile yanındaki bir kişi vatandaşlar tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Karşı şeride uçan otomobilin çarptığı otomobilde sıkışan sürücü Aytekin Yozgatlı ve yanında bulunan Ahmet Karazeybek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla Fatih Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazada kullandığı minibüste hafif şekilde maddi hasar meydana gelen minibüsün sürücüsü ise, kazaya neden otomobilin karşı şeritte çok süratli ilerlediğini ve birden kontrolünü kaybederek karşı şeritte seyreden otomobilin üzerine uçtuğunu söyledi.
Kaza nedeniyle uzun süre kapanan yol otomobillerin kaldırılması ve yolun yıkanmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz