Kontrolsüz Kavşakta Kazalar Eksik Olmuyor

Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına giriş yapan araçlar hemen her gün kazaya neden oluyor.Çorlu...

Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına giriş yapan araçlar hemen her gün kazaya neden oluyor.

Çorlu - Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına giriş yapmak isteyen ya da bulvar üzerinden ana yola çıkmak isteyen araçlar kontrolsüz kavşak nedeniyle hemen her gün kaza yaşanmasına neden oluyor.

Yaralamalı ya da maddi hasarlı kaza yaşanmadan gün geçmeyen mevkii son dönemde Çorlu`nun en çok kaza yaşanan bölgesi haline geldi. Kontrolsüz dönüşlerin yapıldığı kavşakta kazaların kaçınılmaz olduğunu ifade eden sürücüler, bölgede yolun kullanımının önceki dönemlere göre arttığını ve düzenleme yapılması gerektiğini ifade ettiler. Çorlu yönünden Tekirdağ yönüne seyrettiği sırada önünde giden araçlardan ötürü karşı yönden gelen aracı fark edemeyen sürücülerin Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmaları neticesi kazalar meydana geldiğini ifade eden sürücüler: “Yaralamalı ve maddi hasarlı çok sayıda kaza meydana geliyor. Asfalt olan ana yoldan Bülent Ecevit Bulvarına geçmek isteyen sürücüler bir anda stabilize yola düşüyorlar. Bu da kaza yaşanmasına neden oluyor. Süratli biçimde seyrederken bir anda stabilize yola inen sürücüler, direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya karışabiliyorlar” dediler.

Reklam
Reklam

Çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazanın meydana geldiği Tekirdağ yolu Bülent Ecevit Bulvarı girişinde kazalara daha çok Bülent Ecevit Bulvarı girişini fark etmeyerek devam eden araçların geri dönüş yapmak istemelerinin neden olduğu kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: