Kontrolsüz Kömüre 150 Bin Lira Para Cezası

Isparta'da, Kömür Analiz Laboratuvarı kontrolünden geçmeden kente kömür soktuğu tespit edilen bir kamyon için firmaya 150 bin 788 lira para

Isparta'da, Kömür Analiz Laboratuvarı kontrolünden geçmeden kente kömür soktuğu tespit edilen bir kamyon için firmaya 150 bin 788 lira para cezası kesildi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, Isparta'yı havası, suyu ve doğası ile gözde iller arasında ilk sıraya getirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Bu çerçevede kurallara uymayan kimseye taviz vermeyeceklerini vurgulayan Günaydın, şunları kaydetti:

"Zabıta Müdürlüğümüze bu konuda geniş yetki verdim. Müdürlüğümüz kış mevsiminde yakılacak kömürlerin istif ve depolanmasının bu aylarda yoğun olması nedeniyle kömür kontrol denetimlerini sıklaştırdılar. Hiçbir kamyon, Kömür Analiz Laboratuvarı'na uğramadan, analiz sonucunu almadan şehir merkezine kömürünü sevk yapmayacak."

Reklam
Reklam

Günaydın, yapılan çalışmalarda Kömür Analiz Laboratuvarı'na uğramadan kente giriş yaptığı tespit edilen bir kamyon ile ilgili firmaya 150 bin 788 lira para cezası uygulandığını bildirerek, denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: