Konuk Kadınlar Kula'ya Hayran Kaldı

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili’nin eşi Pembegül İncili’nin misafiri olarak ilçeye gelen, Manisa İl...

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili’nin eşi Pembegül İncili’nin misafiri olarak ilçeye gelen, Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’in eşi Ayşegül Çetin ve beraberindeki bayanlar, Kula evlerini gezdi.

Son yıllarda adını inanç, sağlık, kent, kültür ve doğa turizmiyle gündeme taşıyan Kula’nın tarihi evlerini ilgiyle inceleyen Çetin ve beraberindekiler, bayan İncili'den bilgi aldı. Konuk kadınlar, doğa turizminde Kapodokya’dan sonra adını Jeopark Projesi ile gündeme getiren Kula Peribacaları'nı da gezdiler.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdür Yunus Çetin’in eşi Ayşegül Çetin, Kula’da bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, kafileyle yakından ilgilenen Pembegül İncili’ye teşekkür etti. Çetin, Kula’nın tarihi ve kültürel yapısından, insanlarının sıcaklığı, samimiyeti ve misafirperverliğinden de çok etkilendiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: