Konukoğlu: Herkes Gaziantep’e Gıpta Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yeni dönemde meclis başkanlığına aday olmayacağı için...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yeni dönemde meclis başkanlığına aday olmayacağı için oda üyelerine veda etti. Konukoğlu, "Herkes Gaziantep’e gıpta ediyor. Hepinize teşekkür ederim. Gaziantep sanayisini bugünlere getirdiniz." dedi.

GSO’da 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimler öncesinde son meclis toplantısı yapıldı. Son 15 yıllık başkanlığı döneminde kendisine verdikleri destekler için teşekkür eden Konukoğlu, dün Adana’da bir toplantıya katıldığını ifade ederek, "Herkes Gaziantep’e gıpta ediyor. Bunun nedeni sizlersiniz. Herkesten çatlak ses çıksa o şehir gelişmez. O yönden hepinize teşekkür ediyorum. Gaziantep sanayisini bugünlere getirdiniz. Sanayi Odası’nın gelişmesinde hepinizin tuzu var. Bu son 15 yılı kavga etmeden, birbirimizi kırmadan ve Türkiye’ye bir emsal olarak götürdük." diye konuştu.

Reklam
Reklam

GSO’nun her konuda birlikte hareket ettiğini, diğer şehirlerdeki odalara benzemediğini vurgulayan Abdulkadir Konukoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bakanların nereye gitse Gaziantep’i örnek gösterdiğine dikkati çekti. Gaziantep’in daha ileriye gideceğine eminim olduğunu anlatan Konukoğlu, meclise yeni seçilecek üyelere başarılar diledi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da "Bize duyduğunuz güvenle, bütün arkadaşlarımızla birlikte burayı daha ileriye götürebilmek için var gücümüzle çalışacağız, aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz