Konukoğlu terörü lanetledi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Hakkari ve Bitlis’te güvenlik güçlerine yönelik...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Hakkari ve Bitlis’te güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetledi.
Acılarının büyük olduğunu belirten Konukoğlu, terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.
Alçakça gerçekleştirilen saldırıları lanetlediğini belirten Konukoğlu, “Acımız çok büyük. Bu acıyı bizlere yaşatan hainler inanıyorum ki, karşılığını en ağır biçimde alacaklardır. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun” dedi.
Konukoğlu, vatanın birlik ve beraberliği uğruna saldırılarda şehit düşen güvenlik görevlileri ve vatandaşların ailelerine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz