Konuralp’e Doğalgaz Verildi

Düzce’nin Çamköy mevkinde kavşak düzenleme çalışması sırasında doğalgaz boru hattında meydana gelen yırtılma hızla tamir...

Düzce’nin Çamköy mevkinde kavşak düzenleme çalışması sırasında doğalgaz boru hattında meydana gelen yırtılma hızla tamir edilerek tekrar gaz verildi.

Düzce Kuzey Çevre Yolu çalışmaları kapsamında Çamköy mevkiinde yapılan kavşak çalışması sırasında doğalgaz boru hattı kepçe ile yırtılmış ve içerisinde Düzce Üniversitesi, Kredi Yurtlar Kurumu, Düzce Üniversitesi Hastanesi, 5 sanayi kuruluşu ve bölgede bulunan evler gazsız kalmıştı.

Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Doğru, yapılan çalışmaların ardından hastane, üniversite, yurt ve sanayi kuruluşlarına sabah saat 06.00’da doğalgazı verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Mustafa Doğru yapılan çalışmalar ile ilgili olarak şunları aktardı:

“Olay saat 15.45’te karayollarının kavşak düzenlemesi esnasında meydana geldi. Bize ifade edilen makinanın balçık zeminde çökmesi sırasında kendini kurtarmak isterken kepçeyi daldırması ile doğalgaz borusunda hasar meydana geldiği belirtildi. Konuralp Beldesini gazsız kaldı. Hızlı bir şekilde olaya müdahale ederek çalışmaya başladık. Gece 21.00 sıralarında kaynak yapmaya başladık ve sabah 06.00’da Düzce Üniversitesi, Kredi Yurtlar Kurumu ve 5 sanayi kuruluşunun gaz talepleri sağlandı. Güvenlik nedeniyle konutların gazını vermedik. Sabah 07.00’da ise Konuralp toplanma merkezinde buluşan 7 ekibimiz tek tek evleri gezerek servis hizmeti vermek suretiyle 11.00’da bu işi tamamladık ve gaz akışını sağladık. Çok şükür can kaybı yok. İnşallah böyle bir durumla bir daha karşılaşmayız.”

Mustafa Doğru vatandaşların duyarlılığına teşekkür ederek, “Olayın en güzel tarafı ise Konuralp bölgesinde ki abonelerimiz uyarıları dikkate almışlar. Herkes vanasını kapatmış ve o şekilde beklemiş. Bu konu gerçekten çok önemli duyarlılıklarından dolayı abonelerimize teşekkür ediyoruz. Bu tür olaylar genelde kargaşayı beraberinde getirir fakat böyle bir durum olmadı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: