Konuşmak İçin Çağırdı, Arkadaşları Gasp Etti

Adana'da 2 kişi, arkadaşlarının konuşma bahanesiyle ıssız bir yere götürdüğü şahsın telefonunu, bıçak tehdidiyle gasp...

Adana'da 2 kişi, arkadaşlarının konuşma bahanesiyle ıssız bir yere götürdüğü şahsın telefonunu, bıçak tehdidiyle gasp etti. Şüphe çekmemek için arkadaşının da telefonunu alan gaspçılar, kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Şahin K. (19), sokakta gördüğü S.D.’yi (18), “Kız arkadaşıma laf atmışsın, gel konuşacağız” diyerek yanına çağırdı. Şahin K.'nin S.D.'yi ıssız bir yere götürdüğü sırada, arkadaşları R.K. (17) ve A.Y. (17) de gelerek, bıçak tehdidiyle S.D.’nin bin 500 TL değerindeki telefonunu gasp etti. R.K. ve A.Y. şüphe çekmemek için, arkadaşları Şahin K.'nin de telefonunu alıp olay yerinden uzaklaştı. S.D. ve Şahin K. bunun üzerine polis merkezine giderek, gasp edildiklerini söyledi. Bölgede geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri ise, şahısları bulamadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Şahin K.'nin şüpheli davranması üzerine sicilini araştırırken; denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden çıktığı tespit edilen şahsın evine giden ekipler, Şahin K.'yi burada bulamadı. Polis ekiplerinin kendisini aradığını öğrenen şahıs ise, korktuğu için polis merkezine imza vermeye gitmemesi üzerine, tüm şüpheleri üzerine çekti.

Reklam
Reklam

Ekipler, Şahin K.'yi Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi’nde yakalayarak, Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Şahsın ifadesinin ardından, telefonu satmaya çalışan Yusufcan D. (19) ve Doğan B. (19) ile gasbı gerçekleştiren R.K. ve A.Y. de kısa sürede yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: