Konya Bürokratları Müsiad’da İftarda Buluştu

Konya bürokratları MÜSİAD Konya Şubesi’nde iftar yemeğinde buluştu. Konya’daki resmi kurumların il müdürlerinin katıldığı iftar...

Konya bürokratları MÜSİAD Konya Şubesi’nde iftar yemeğinde buluştu. Konya’daki resmi kurumların il müdürlerinin katıldığı iftar yemeğinde, Konya yatırımları ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İftar programında bir konuşma yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, MÜSİAD’ın Konya yatırımlarına duyarlı olduğunu belirterek, “Çeşitli dönemlerde Gelişim Grubumuzun hazırladığı raporlarla Konya yatırımları hakkında görüş alışverişi yapmaktayız. Örneğin, Ulaşım raporumuz, hızlı tren ve Konya’nın demiryollarına daha hızlı inmesi noktasında yaptığımız çalışmalar oldu. Bu raporlarda şehrimizin meselelerine ışık tutmaya çalıştık” dedi.

Reklam
Reklam

Tarım, hayvancılık, turizm, sanayicilik, eğitim noktasında ortak hedefimiz Konya’nın daha fazla kalkınmasıdır diyen Korkmaz, “Konya’nın kalkındıkça Türkiye’nin kalkınacağına inanıyoruz. Sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun, ‘Konya Merkez Şehir’ ifadesi burada çok önemlidir. Konya’nın tarihine, kültürüne baktığımızda merkez şehir olduğu açıkça görülmektedir. Türkiye’nin kalkınması için, Konya’nın kalkınması lazım, sadece ekonomik anlamda değil bütün alanlarda kalkınmamız çok önemli. Bu noktada sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız önemli. El ele verirsek çok daha başarılı olacağımız inancındayım” şeklinde konuştu.

Aslan Korkmaz’ın konuşmasının ardından Konyalı bürokratlar ile MÜSİAD Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleri Konya yatırımları hakkında sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: