Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek,mahalle buluşmalarına devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle buluşmaları kapsamında Işıklar, Fatih ve Kılınçarslan mahallelerinin sakinleri ile bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle buluşmaları kapsamında Işıklar, Fatih ve Kılınçarslan mahallelerinin sakinleri ile bir araya geldi.

Işıklar Mahallesi Ravza Parkı'ndaki programda, mahalle sakinleri ve muhtarlarını dinleyen Başkan Akyürek, bölgede bulunan hızlı tren hattının altından geçen bölüme alt geçit yaptıklarını, alt geçidin tamamlanarak taşıt trafiğinde kullanılması ile ilgili kamulaştırma çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Akyürek, fiziki belediyecilik kadar sosyal belediyecilik çalışmalarına da önem verdiklerini dile getirdi. Başkan Akyürek, "Bir komşumuz, bir kardeşimiz evine ekmek götüremediği için mağdur olursa, gözyaşı dökerse, belediye başkanı olarak da yöneticiler olarak da sorumluluktan kurtulamayız. Böyle insanlarımız varsa, kendi gelemezse komşuları, muhtarlar bize ulaştırsın" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise Konya'nın yerel yönetimler konusunda kalitesini perçinlemiş bir şehir olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da belediyelerin kaynaklarının yetimin hakkı gözetilerek harcanmasıyla hizmetin bereketlendiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz