Konya Büyükşehir Belediyesi 90 geçici işçi alacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında park ve bahçelerin bakımı, onarımı ve fidan...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında park ve bahçelerin bakımı, onarımı ve fidan dikimi işlerinde 4 ay çalıştırılmak üzere 90 işçi alacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında alınacak işçilerin başvuruları 20 Mart’a kadar devam edecek. Noter huzurunda yapılacak kurayla belirlenecek 90 kişi, nisandan itibaren 4 ay süreyle iş sahibi olacak. Proje kapsamında çalışacaklara asgari ücret ödenecek, SGK ve yasal ödemeleri yapılacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiye www.konya.bel.tr adresindeki duyurular bölümünden ve 233 38 77 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz