Konya Büyükşehir, "eTR Ödülleri"nde Finalde

Konya Büyükşehir Belediyesi, TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenecek "eTR Ödülleri"nde üçüncü kez finale kaldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı uyum sürecinde rekabeti arttırıcı, bilgiye dayalı, e-hizmetlere odaklanmış dönüşümü hızlandırmak amacıyla oluşturulan "eTR Ödülleri"nin bu yılki finalistleri belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi, "eTR Ödülleri"nde, "Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi" üçüncü kez finale kalma başarısı yakaladı. Daha önce "KOSKİ Mobil İş Takip" ve "Konya Şehir Rehberi" projeleri ile Büyük Ölçekli Belediye Ödülü’nü alan Büyükşehir Belediyesi, Konya'da büyük ilgi gören, Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi ile üçüncü kez finale kalmayı başardı. Toplam 52 projenin başvurduğu "eTR Ödülleri"nde 24 proje her biri konusunda uzman kişiler tarafından yapılan değerlendirme sonucunda finale kalmaya hak kazandı. 11. eTR Ödülleri, 12 Aralık'ta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sahiplerini bulacak. TBMM'de gerçekleştirilecek tören sırasında jürinin yapacağı elektronik oylama ile sonuçlar belirlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: