Konya Galatasaraylılar Derneği Tff'ye Tepkili

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, takımlarının şampiyonluğu dolayısıyla Kadıköy'de yaşanan kupa krizine değinerek, Türkiye...

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, takımlarının şampiyonluğu dolayısıyla Kadıköy'de yaşanan kupa krizine değinerek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe'yi eleştirildi.

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz yaptığı açıklamada, tüm sarı kırmızılı taraftarların şampiyonluklarını kutladı. Sezon boyunca yaşanan olaylar ile alınan kararlar nedeniyle TFF'yi eleştiren Korkmaz, "Tüm dünyanın gözü önünde hak edene kupayı vermemek için elinden geleni yapan TFF'ye bu tablo sonucunda yarın çıkıp 'puanların karekökünü alıp bir de ekstra final oynayalım' demesinden bile çekinmiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Maç sonrası Kadıköy sokaklarında yaşanan olayların bir sosyal patlama olduğunu bildiren Korkmaz, bunun baş sorumlusunun süreci başından beri iyi yönetemeyen TFF olduğunu ileri sürerek, "Türk futbolunu yönettiği iddia edilen TFF sorunları çözmek yerine yeni sorunlar üretmekteki gayreti toplumumuzdaki futbol sevgisini maalesef köreltmiştir. Tam da bu noktada adı hiçbir şaibeye karışmayan, örf ve ananeleriyle tüm camialara örnek olan Galatasaray'ımızın sadece ve sadece alnının teri ve bileğinin gücüyle ulaştığı bu şampiyonluğun anlamı daha da büyüktür" diye konuştu.

Korkmaz, Konyalı Galatasaraylılar Derneği olarak da bu yılki bir diğer arzularının da Konyaspor'un Play-Off'tan Süper Lig'e yükselmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: