Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde demokratik seçim

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan genel kurul toplantısında başkanlığa, mevcut Sefa Özdemir yönetiminin desteklediği Adem Alemdar...

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan genel kurul toplantısında başkanlığa, mevcut Sefa Özdemir yönetiminin desteklediği Adem Alemdar seçildi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin seçimli genel kurul toplantısı, Şoförler ve Otomobilciler Odası konferans salonunda yapıldı. Toplantıda, cemiyet başkanlığı için iki isim aday oldu. Konya Postası Gazetesi sahibi ve yöneticisi Ömer Kara ile Memleket Gazetesi sahibi ve yöneticisi Adem Alemdar'ın başkanlık için yarıştığı oylamada, cemiyet üyelerinden 204'ü oy kullandı.

Reklam
Reklam

Oy verme işlemi ardından yapılan sayımda, 204 oydan 2'si geçersiz sayıldı. Baştan sona başabaş giden sayım sonucu, adaylardan Ömer Kara'ya 100, eski yönetimin Başkanı Safa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin de içinde bulunduğu Adem Alemdar'ın listesine 102 oy çıktı ve Adem Alemdar Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı oldu.

Oy kullanma ve tasnif işleminin ardından, genel kurulda ve seçimde gösterdikleri olgunluk için her iki adaya teşekkür eden Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, oyların birbirine yakın çıkmasının demokrasinin güzelliği olduğunu ve bu seçimin kaybedeni olmadığını, seçimden Konya basınının kazanarak çıktığını söyledi. Oylama ve sayım işlemini yanyana oturarak izleyen adaylar Ömer Kara ile Adem Alemdar, seçim sonucunun belli olmasından sonra birbirini tebrik ederek başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz