Konya İHH'dan Suriye'ye Yardım Tırı

 Konya'da, yardımseverlerin katkılarıyla hazırlanan yardım tırı İHH-AYDER aracılığıyla Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Konya'da, yardımseverlerin katkılarıyla hazırlanan yardım tırı İHH-AYDER aracılığıyla Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. İHH Konya Basın Koordinatörü Selim Tosun, uğurlama töreninde yaptığı açıklamada, Suriye'ye 112. yardım tırını gönderdiklerini söyledi. Suriye'de yaşanan olayların herkesin içini acıttığını ifade eden Tosun, komşu ülke olarak orada bulunanların elinden mutlaka tutmak gerektiğini belirtti. Konya olarak günümüze kadar Suriye'ye 111 tır yardım malzemesi gönderdiklerini vurgulayan Tosun, "tırımızda bulunan içi tamamı ile acil insani ihtiyaç olan 2400 koli gıda, Suriye'deki İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Lojistik Merkezine ulaştırılacak. Konya halkı gerçekten yardımsever. Buna her zaman şahit olduk. Rabbim onların işine, evine bereket versin. Allah'tan temennimiz, bir an önce Suriye'deki bu vahşetin son bulup, bu acıyı yaşayan kardeşlerimizin normal hayatlarına dönmeleri" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: