Konya İl Jandarma Komutanı Beyşehir'de Şehit Aileleri Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Konya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Emin Dursun, Beyşehir'de, ilçe ve çevresinde yaşayan şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Konya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Emin Dursun, Beyşehir'de, ilçe ve çevresinde yaşayan şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, kendisine eşlik eden Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ile kısa bir süre önce açılışı yapılarak hizmete giren Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilciliklerini ziyaret etti. Şehit aileleri ve gazilerin de hazır bulunduğu ziyarettte Albay Dursun, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan'a temsilciliklerin şehit yakınları ile gazilere hayırlı olması dileğinde bulundu.Albay Dursun, şehit aileleri ve gazilerle tanışarak bir süre sohbet etti, hal hatır sorarken, çeşitli hediyeler verdi. Şehit yakınları ve gazilere, "Sizler bizim başımızın tacısınız" diye konuşan Dursun, güçlerini şehit aileleri ve gazilerin dualarından aldıklarını belirterek, "Hepinizden bu millete, ülkeye yaptığımız hizmetlerden Allah razı olsun.Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin Beyşehir temsilciliklerinin kurulmasında ve bölgeye kazandırılmasında Jandarma teşkilatının çok büyük rolü bulunduğunu belirten Gümüşkan, "Sizlerin de katkı ve desteğiyle açtığımız derneklerimiz sayesinde bölgemizde yaşayan şehit aileleri ve gazileri biraraya getirme imkanı bulduk. Birbirlerini tanımalarına, görüşmelerine vesile olduk. Sizlere de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: