Konya Medicana Hastanesi Ekim Ayında Açılacak

Medicana Sağlık Grubunun Selçuklu ilçesinde yaptırdığı Medicana Konya Hastanesi, Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak.

Medicana Sağlık Grubunun Selçuklu ilçesinde yaptırdığı Medicana Konya Hastanesi, Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak.

Medicana Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Reha Özkaya, Medicana Konya Hastanesi'nde yapılan tanıtım toplantısında, İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük sağlık yatırımlarından Özel Medicana Konya Hastanesi'nin 35 bin metrekare kapalı alanda hizmet vereceğini ifade etti.

Özkaya, 700 personelin çalışacağı Konya hastanesinin 60 milyon dolara mal olduğunu belirterek,

"Sağlık hizmeti almak için artık çevre illere gitmeye gerek kalmayacak. Yılda 4 bin kalp ameliyatı yapıyoruz. Kemik iliği ve organ naklinde üniversite hastaneleriyle birlikte Türkiye'deki 20 hastaneden biriyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfü Şimşek ise 250 yatak kapasitesine sahip hastanelerinde 42'si yenidoğan olmak üzere 102 yatağın yoğun bakım hastalarına ayrıldığını kaydetti.

Hastane'nin Ekim ayının ikinci haftasında açılacağı bildirildi.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: