Konya Milletvekili Samancı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Samancı, mesajında, Cumhuriyetin temel niteliklerinin millet iradesi ve eşitlik ilkesine dayanan bir yönetim şekli olduğunu belirtti.

Cumhuriyetin, yaşanılan tüm zorluklara ve çekilen tüm sıkıntılara rağmen kahramanca verilen bir mücadelenin sonunda Türk milletine bırakılan en değerli miras olduğunu vurgulayan Samancı, şunları kaydetti:

"Cumhuriyeti koruyarak ve yücelterek gelecek nesillere bırakmak hepimizin görevidir. Millet olarak birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkmaya, kardeşliğimizi ve demokrasimizi korumaya, daha güçlü ve müreffeh bir ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu düşüncelerimle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelesinin aziz kahramanlarını tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyor, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: