Konya Milletvekili Yerlikaya'dan Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yerlikaya, ilk ziyaret ettiği Konya Gümrük Müdürü Bekir Sıtkı Özçelik'ten kentin ihracat ve ithalat rakamlarıyla ihracat işlemleri ve Gümrük Müdürlüğü'nce kullanılan Bilge Sistemi hakkında bilgi aldı.

Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, Konya'nın son yıllarda ihracatta büyük artışlar yakaladığını dile getirdi.

Konya'nın bu yıl 500 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaştığını dikkati çeken Yerlikaya, "Hükümetimizin ihracat ve ithalat konularındaki düzenlemeleri bu artışta büyük pay sahibi. Ancak biz bunu yeterli görmüyoruz ve bu rakamın çok daha yukarılara çekilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Yerlikaya, yanı sıra Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ile 5. Bölge Konya Eczacılar Odası Başkanı Tevfik Göçer'i de makamlarında ziyaret etti.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: