Konya Smmm Odası Eğitim Seminerleri Sürüyor

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından kurumlar vergisinde önemli konuların ele alındığı eğitim...

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından kurumlar vergisinde önemli konuların ele alındığı eğitim semineri düzenlendi.

Seminerin açılışında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, meslektaşlarının karşılaştığı mesleki sorunları gerek seminer gerekse bilgilendirme yoluyla aşmaya çalıştıklarını söyledi. Mükellef Bilgileri Bildirimi ile ilgili gerekli dökümanların oda web sitesinden temin edilebileceğini kaydeden Turan, "Diğer bir taraftan Yeni Türk Ticaret Kanunu, KOBİ-TFRS ve Bağımsız Denetim eğitimlerinin ilk ayağı olan Yeni Türk Ticaret Kanunu eğitimimizi 1100 meslektaşımızın katılımıyla başarıyla tamamladık. Eğitimlerin ikinci ayağı olan Kobi-TFRS ile ilgili de kısa süre içerisinde eğitim takvimi açıklanacak. Konya SMMM Odası olarak odamızın tüm imkânlarını seferber ederek siz değerli meslektaşlarıma her türlü mesleki eğitim verilecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Musa Kazım Ünver'in bilgilendirme konuşmasının ardından Vergi Müfettişi Abdullah Coşkun, kurumlar vergisi hakkında merak edilen konuları anlattı.

Seminer oda web sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: