Konya SMMMO'da Bağımsız Denetim Eğitimleri Tamamlandı

TÜRMOB öncülüğünde Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından düzenlenen bağımsız denetim eğitim programı, bin 30 serbest muhasebeci mali

TÜRMOB öncülüğünde Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından düzenlenen bağımsız denetim eğitim programı, bin 30 serbest muhasebeci mali müşavirin 2 grup olarak katılımıyla tamamlandı.

Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, eğitimin kapanış toplantısında, her grubun online eğitimle birlikte 78 saat eğitim aldığını ve eğitimlere yüksek oranda katılımın sağlandığını söyledi.

İlk grup eğitimlerini Anadolu Üniversitesi'nden Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu, ikinci grubun eğitimlerini ise Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Süleyman Uyar'ın verdiğini belirten Turan, eğitimlerin memnuniyet verici bir şekilde tamamlandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Eğitimlerin bir hafta sürdüğünü aktaran Turan, şunları kaydetti:

"Konya SMMMO olarak eğitim faaliyetlerimiz siz değerli meslektaşlarımın da katılımıyla devam ediyor. Bu hafta bizler için yoğun bir şekilde geçti. Hem bürolarındaki işlerle uğraşan aynı zamanda eğitimlerini tamamlayan meslektaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de mesleğimizi ilgilendiren güncel konularda eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: