Konya SMMMO'dan Üyelerine Bilgilendirme Semineri

 Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından (SMMMO), oda üyeleri ve stajyerlere yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından (SMMMO), oda üyeleri ve stajyerlere yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Oda hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, "İnşaat Teslimlerinde KDV Uygulamaları ve Özellik Arz Eden Konular" hakkında seminer verildi. Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, inşaat muhasebesinin şu anda 230'a yakın meslek grubunu ilgilendiren alan olduğunu, bu nedenle her yıl bu konuda seminer düzenlemeye çalıştıklarını belirtti. İlerleyen dönemlerde, sektörel anlamda Tarım Muhasebesi konusunda bilgilendirme seminerinin de düzenleneceğini ifade eden Turan, katılımcılara Defter Tasdikleri hakkında bilgi verdi. Vergi Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Ünver ise Konya SMMMO'nun, her zaman ilklere imza atan kuruluş olduğunu ve bu tür faaliyetlerin düzenlenmeye devam edeceğini söyledi. Vergi Müfettişi Yusuf Güler de İnşaat Teslimlerinde KDV Uygulamaları ve Özellik Arz Eden Konular hakkında sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: