Konya Smmo’da Kdv Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, 117 nolu KDV Genel Tebliği ile ilgili bilgilendirme...

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, 117 nolu KDV Genel Tebliği ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi.

Oda binasında düzenlenen seminerin açılışında konuşan Oda Başkanı İsmail Turan, üyelerden gelen talepler doğrultusunda aynı semineri ikinci defa yaptıklarını söyledi. Turan, “117 seri nolu KDV Genel Tebliği Kanunu 1 Nisan’da uygulamaya girdi. KDV kanunu 27. yılını doldurmasına rağmen hala bazı sıkıntılar söz konusu. Bilinmeyen, tereddüt edilen sektörler var. Bunları bu seminerde aşacağımızı umuyorum. Meslek olarak hala çok sorunlarımız var. Bunları da inşallah bu ayın sonunda bir toplantı düzenleyerek kendi kendimize tartışarak halletmeye çalışacağız. Faydalı bir seminer geçmesini ümit ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Turan’ın konuşmasından sonra Yeminli Mali Müşavir Seyit Ali Ersoy, seminere katılanları bilgilendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz