Konyaaltı Belediye Başkanı'na ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’

Yedinci Şehir Enstitüsü ve Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ‘Yaşam...

Yedinci Şehir Enstitüsü ve Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık gördü.

Konuyla ilgili Konyaaltı Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Dumlupınar Üniversitesi Mezunlar Derneği, başarılı il ve ilçe belediye başkanlarına 'Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülleri" verdi. Bu kapsamda, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ödüllendirildi.

Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Mutlu Çınar, üç dönem üst üste seçilen ve çeşitli projelere imza atan il ve ilçe belediye başkanlarına ödül verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise söz konusu ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu belirterek, “Konyaaltı’nın gelişmesi için üç dönemdir yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hizmet üretirken, vatandaşımızın istek ve beklentilerini her zaman ön planda tutuyoruz. 13 yıllık görev süresince pek çok projemizi hayata geçirdik. Önümüzdeki iki yılda da geri kalan projelerimizi hayata geçireceğiz. 10 binli nüfuslardan 127 binli nüfuslara çıktık. Birçok ilden daha büyük ve modern bir ilçe haline geldik.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: