Konyaaltı Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Konyaaltı Belediye Meclisi ekim ayı toplantıları, Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında devam ediyor.

Konyaaltı Belediye Meclisi ekim ayı toplantıları, Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Beydağları Salonu'nda yapılan meclis toplantısında,, bir önceki oturumda komisyona havale edilen gündem maddeleri görüşüldü.

Konyaaltı Belediyesi'nin 2013 yılına ait performans programının kabul edildiği mecliste, 2013 yılı tahmini bütçesi 103 milyon lira olarak belirlendi. Bütçenin yüzde 39'nu sermaye giderlerine ayırdıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "2013 yılı bütçemizi ayrıntılı olarak incelediğimiz zaman altyapı çalışmalarının yanı sıra eğitim, kültür ve sosyal açıdan çalışma ve faaliyetlerle dolu bir yıl olduğu görülecek ve ilçemiz sakinlerinin memnuniyetinin arttırıldığı bir yıl olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Mecliste, ayrıca Plan ve Proje Müdürlüğünün teşkilat ve çalışma yönetmeliği taslağı ile Konyaaltı ilçesi evsel katı atık tarifesinin belirlenmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: