Konyaaltı Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle Van'a 14 mobil mutfak gönderdi

Antalya Konyaaltı Belediyesi Van’daki depremzereler için 14 mobil mutfak ve 10 ton kuru gıda gönderdi....

Antalya Konyaaltı Belediyesi Van’daki depremzereler için 14 mobil mutfak ve 10 ton kuru gıda gönderdi.
Belediyenin başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi. Hayırseverler; kuru gıda, su, bebek maması, bebek bezi, battaniye, çorap, kıyafet, sağlık malzemesi, yağmurluk, ayakkabı ve soba bağışında bulundu.
Depremden etkilenen vatandaşlara sıcak yemek vermek için Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği’yle (Chef Club) birlikte mobil mutfak da gönderdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Evleri yıkılan, hasar gören binlerce vatandaşımız ya çadırda ya da derme çatma yerlerde yaşıyor. Bu şartlarda yemek yapmaları oldukça güç. Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği’yle birlikte 14 mobil mutfak, 10 ton kuru gıda malzemesini ekiplerimizle birlikte gönderdik. 14 ayrı noktada kurulacak mobil mutfakla 35 şef aşçımız günlük 7 bin kişiye sıcak yemek verecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz